Barion Pixel

Ezeket tudnod kell, mielőtt szerető lennél

Ezeket tudnod kell, mielőtt szerető lennél

Ha szerető vagy, ma már nem okozol akkora problémát, mint annak idején az Oszmán birodalom bukásához vezető véres háború, mi azért tört ki mert a szultán sok szeretőjének a sok fia kivétel nélkül igényt tartott a trónra: mint trónörökös. Szeretőnek lenni egyszerre izgalmas, szenvedélyes és fájdalmas is. Íme, mit kell tudnod, ha úgy döntesz, szerető leszel.

Döbbenetes hír a szeretőknek

Többféle szerető van: léteznek az olyan érzelemmentes kapcsolatok, ahol minden egyszerűen a vágyakról és a szexről szól és vannak azok, ahol a nő (nagyon ritkán a férfi vagy mindketten) szerelmes és gyakorlatilag arra vár, hogy a párja rúgja fel a jelenlegi kapcsolatát (legyen az házasság, vagy egy kapcsolat) és arról ábrándozik, hogy majd egyszer ők (ti) lesztek együtt.
Minden szerető számára döbbenetes hír: ha a férfi kapcsolata valamilyen okból megszakad, az esetek 95%-ában a következő kapcsolat nem a volt szerető lesz.

Hatalmas sérülések

Ha a fenti néhány sor nem riasztott el a szeretői státusztól, és úgy gondolkodsz, hogy nem a te hibád, ha a férfi megcsalja veled a párját, tudd: a viszony nem csak téged és őt érinti. A feleségét, a gyerekeit és az összes többi családtagját is. A te szeretősdi játékod mindannyiukra hatással van. A nevedet gyűlölettel fogják emlegetni. Rosszindulatú szidalmazások, harag és néha fenyegetések, beszólások célpontja leszel. És (légy bármilyen tökéletes nő is) atomjaira szednek, folyamatosan hibát keresnek majd benned. És mindketten hatalmas sérüléseket szenvedtek majd el.
Mi a jó megoldás akkor?

Tisztelt magad

Szeretőként a sok apró jó mellett rengeteg megalázó helyzetbe kerülsz. Képzeld el, hogy éjszaka egyedül alszol az ágyadban, mert a szeretőd hazament a feleségéhez és éppen szeretkeznek. Képzeld el, hogy soha nem találkozol a családjával és a barátaival, mert ha találkoznál, ők csak egy „szerető”-nek látnának téged. Képzeld el, mi történne, ha teherbe esnél. Képzeld el a hétvégéket, amelyeket egyedül fogsz tölteni, mert ő a családjával lesz, és rájön, hogy ők az első, és mindig is azok lesznek. Ha azt hiszed, hogy te valaha is előbbre fogsz kerülni náluk, akkor csak magadat csapod be. Gondolj arra, hogy minden perc, amit vele töltesz, egy eltékozolt perc és elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz valakivel, aki az igazi lelki társad lehet. Tiszteld magad, ennél többet érdemelsz.

Gondolj bele a megcsalt nő helyzetébe

Képzeld magad a felesége helyébe. Képzeld el, hogy találkoztál az életed szerelmével randiztál vele, beleszerettél, hozzámentél, vettél egy házat, otthonná varázsoltad és született 1-2 gyereketek. Képzeld el, ahogy a szíved apró darabokra törne, ha megtudnád, hogy egy másik nőt használ szexuális játékszereként. Gondolj a kínzó gondolatokra, amelyek téged gyötörnének, hogy ő egy másik nővel szeretkezik. Gondolj a közös jövőre, amiről álmodtál: lehetséges egyáltalán?

Mit tégy, ha mégis szeretővé váltál?

Minden józan gondolat ellenére előfordulhat, hogy belementél egy ilyen kapcsolatba. Még van kiút! Vess véget neki. Tudasd vele, hogy olyan igényeid vannak, amelyeket ő nem elégít ki, és soha nem is fog. Szakíts vele. Tudom, hogy ez szívszorító lehet számodra, de hosszú távon segít elkerülni a még nagyobb fájdalmat. Gondolj arra, hogy ez a férfi milyen fogadalmat tett egy másik nőnek, és kérdezd meg magadtól, hogy el tudnád-e képzelni, hogy olyan valakivel legyen kapcsolatod, aki bebizonyította, hogy csaló és hazug. Még ha el is hagyná a feleségét, meg tudnál bízni benne, hogy hűséges lesz?

Ne kerülj ilyen helyzetbe, segítek hogyan kerülheted el!

Ha éppen ilyen helyzetben vagy, kattints és kérj egy 30 perces Párkapcsolati Gyorsszervíz tanácsadást, ahol segítek megérteni a férfiakat és megadni az esélyt arra, hogy megmentsd a párkapcsolatod.

Link: https://lelekkavezo.hu/30-perces-konzultacio/