Ki vagyok és mi az én “Miértem”?

 

Hello, Tóth Lajos vagyok Párkapcsolati és Életvezetési tanácsadó.

Olyan vagyok mint te. Egy esendő ember, aki volt már hasonló párkapcsolati problémában, mint te. Csak annyiban különbözhetünk, hogy kb. 400 órát töltöttem önismerettel és jó pár száz nőnek voltam már a párkapcsolati és életvezetési tanácsadója.

Imádom, megmutatni a nőknek mennyire különlegesek, és hogy hogyan tudják megtörni a párkapcsolati problémáikat, hogy végre boldogok lehessenek a párjukkal.

Nagyon zavart, hogy Magyarországon elég kevesen csinálják jól. Ezért összeszedtem pár igen jó és fontos területet és a kezembe vettem a dolgot. Most minden nap napi 5-7 órában nőknek segítek az életük rossz sémáit, játszmáit felismerni és megtörni, a boldogságukat megtervezni, hogy ezáltal közelebb kerüljenek önmagukhoz a párjukhoz.

Miért hoztam létre ezt az oldalt?

Mert tudom milyen rossz a párkapcsolati kilátástalanság. A folytonos szorongás, ami miatt nem látjuk a megoldást. Most 32 évesen rengeteg technikát és megoldást ismerek. Saját élettapasztalatom és hitem van abban amit tudok és csinálok. Ezért megosztom veletek azokat a technikákat, megoldásokat, amelyek nekem és sok már sok száz embernek segített az szerelem tudatos útjára lépni. 

 

Ezekben tudok segíteni:

Segítek:

  • Az igazi párod megtalálásában,
  • A meglévő, de nem jól működő párkapcsolat kijavításában,
  • És a párkapcsolati buktatók felismerésében.