Rólam

Ki vagyok?

Szia, Tóth Lajos vagyok Párkapcsolati Tanácsadó, és nőknek segítek abban, hogy azt kapják a férfiaktól, amire valóban igényük van, és hogy boldog és tartós párkapcsolatuk lehessen.

Én őszintén hiszek abban, hogy az életünkben az egyik legcsodálatosabb dolog a boldog párkapcsolat. Viszont tudom, hogy milyen szörnyű, amikor rejtett, tudatalatti viselkedési minták miatt tönkremegy egy ígéretes kapcsolat. Évekig tanultam és vizsgáltam ennek a pszichológiáját, azért, hogy segíteni tudjak nőknek, férfiaknak megteremteni az ideális párkapcsolati légkört. Mostanra több mint ezer nőnek segíthettem kialakítani és harmonikusabbá tenni a párkapcsolatát és megalapozni a hosszútávú boldogságukat.

Miért foglalkozom ezzel?

Azért, mert a világ legjobb érzése, ha szerelemesek vagyunk. De volt több év az életemben, amikor borzasztó magányos voltam, és nem szeretném, hogy ezt mások is átéljék.

Én abban hiszek, hogy a rejtett viselkedési minták felelősek, ha nincs sikerünk a szerelemben, és a szerelem mindenkinek alapvető emberi létszükséglete.

Nekem fontos, hogy megismertessem a nőkkel, hogy a rejtett viselkedési mintákat felülírásával elérhetik, hogy azt kapják a férfiaktól, amire valóban igényük van.

Plusz szeretem látni az ügyfeleim arcán az AHA élményt, amivel összeáll egy régi kirakós utolsó darabja, hogy valójában mit kell tennie, hogy elérjék a vágyaikat.

Kiknek tudok segíteni?

Nagyon sok nő küzd azzal, hogy

– nem találja a számára ideális férfit,

– nem tud olyan a párkapcsolatot kialakítani, amire valóban vágyna,

– és hogy nem tudja megfelelően megoldani a párkapcsolati konfliktusait

Pedig ezekre a problémákra van egy nagyon egyszerű megoldás.

Hogyan tudok segíteni?

Egyedi és személyre szabott élményalapú technikákkal megmutatom, hogy mi kell ahhoz, hogy azt kapd a férfiaktól, amire valóban igényed van.

A legtöbb nő nem szeret szembenézni a párkapcsolati problémájával, mert attól félnek, hogy ők rontanak el mindent és, hogy úgy sem tudnak rajta változtatni. Pedig ez nagyon nincs így!

Az élményalapú technikáknak pont az a lényege, hogy élményként ismerjük fel, a problémáink megoldását, villámszerűen, érthetően, és konkrétan. Így azonnal hasznosítható instant megoldásokhoz jutunk hozzá, amivel valóban elérhetjük a párkapcsolati vágyainkat.

Ha téged is érdekel, hogyan tudok segíteni, akkor kattints arra ami érdekel!

  Megoldás a Jogosítvány Férfiakhoz kurzus

  Párkapcsolatra vágyóknak

  Szeretnél megoldást a számodra ideáis férfit megtalálásához?

  Megoldásért kattints ide:

  Párkapcsolatban lévőknek

  Szeretnéd újraéleszteni a szenvedélyt a párkapcsolatodban?

  Megoldásért kattints ide:

  Szakítás utáni Megmentőknek Elengedőknek Újrakezdőknek

  Szakítás után vagy és nem tudod mit tegyél, hogy megmentsd? Elengednéd, de nem tudod hogyan? Újrakezdenéd, de nem tudod hogy lenne-e értelme?

  Megoldásért kattints ide:

  Egyéni megoldás a Párkapcsolati Gyorsszervíz

  Egyéni tanácsadást párkeresőknek

  Szeretnél megoldást a számodra ideáis férfit megtalálásához?

  Megoldásért kattints ide:

  Egyéni tanácsadást párkapcsolat megmentőknek

  Szeretnél megoldást a párkapcsolatodat megmentésére a szerelem lángjának a kiolása nélkül?

  Megoldásért kattints ide:

  Egyéni tanácsadást szakítás után lévőknek

  Szakítás után vagy és nem tudod mit tegyél? Elengednéd, de nem tudod hogyan? Újrakezdenéd, de nem tudod hogy lenne-e értelme? Megoldásért kattints ide:

  Elsősegély Elengedéshez Újrakezdéshez

  Közvetlenül szakítás után lévőknek

  Érdekel hogyan vess véget a szakítás utáni tehetetlenségnek?

  Megoldásért kattints ide: