Barion Pixel

Öt jel, amivel azt üzened a férfinek: hé, kedvellek. És amiért nem értik.

Öt jel, amivel azt üzened a férfinek: hé, kedvellek. És amiért nem értik.

 A nők és a férfiak nem egy nyelvet beszélnek, ez tény. Ahogy az is tény, hogy a lányok metakommunikációjának nagy részét a férfiak nem tudják értelmezni, vagy félreértelmezik. Íme, összegyűjtöttünk 5 olyan jelet, amit hiába tanultál meg, a pasik nem feltétlen értik mit üzennél vele.

Azonnal összezavarjuk a pasikat, ok?

Az elmúlt években rengeteg olyan listát láttam, ahol a férfiak oktatják (vagy mondják el) más férfiaknak, hogy milyen jeleket ad egy nő szerintük, ha tetszel neki. Ezek egy része igaz, egy része pedig teljesen téves. Ilyen „biztos tetszel neki” tévedés a bók. Ha egy férfinek megdicséred az ingét, vagy a parfümjét azért adsz visszajelzést mert valóban az inge tetszik, vagy a parfümje.
Ezek és az ehhez hasonló tények azok, amelyek teljesen elbizonytalanítják a férfit. És téged. Szóval, íme néhány „tetszel, szólíts meg” jel, amiben már a férfiak sem hisznek feltétlen.

Szórakozottan játszol a hajaddal

A férfi azt látja, hogy egy nő valamiért valamit tesz a hajával. Nem tudja mit és miért teszi ahogy azt az üzenetet sem érti ki ebből, hogy „gyere már ide és kezdj velem beszélgetni”. Ez valószínűleg azért van mert összezavaró, nem egyértelmű, még a lapos pillantásokkal sem. Pedig ezt a flörtölési taktikát a nők előszeretettel alkalmazzák. Legtöbbször idegességből, ami remek jel. A nők ugyanis nem idegeskednek olyan emberek közelében, akik nem érdeklik őket.

Valahogyan megérinted

Ohh, ravasz technika úgy állni, úgy irányítani a helyzetet, hogy valahogyan megérintsd a férfit. Csakhogy a férfi az érintést – ha egyáltalán megérzi – véletlennek tekint. Gondolj bele az ő helzetébe: ha valahányszor hozzáér egy nő azonnal randizni hívná akkor naponta 5-10 vagy több nővel tenne ilyet. És sokszor csalódna. Persze, az intimebb érintés (mikor például megsimogatod a karját) az eltéveszthetetlen.

Sokat nevetsz

A legtöbb férfit úgy szocializálták, hogy szórakoztatónak kell lennie, viccesnek. Szóval, ha a viccein a beszólásokon, a mondandóján nevetsz, az neki nem feltétlen jel, sok sok más nő is nevett már. Önmagában a nevetéstől ne várj csodát (A harsány, idegesítő, figyelmet magadra vonó nevetést kerüld, az taszító)

Azonnal válaszol, ha írtál

Hacsak nem egy kocka, aki napi 19 órán át ül a gép előtt, ez lehet egy szuper jele annak, hogy érdekled hiszen bármit is tesz éppen, fontos neki, hogy válaszoljon neked, de…. figyelj arra, hogy mit írsz. Egyrészt nyoma van másrészt nem mindegy mire válaszol azonnal.

A testbeszédedet veted be

Külön tudományág, hogy milyen testbeszéddel mit közvetítünk (ahogy a proxemika is, a térközhasználat, mennyire engeded magadhoz közel) de szerintünk egyetlen pasi sem olvassa ezeket a könyveket. Hiába ülsz felé fordulva, nyitottan, hiába súgsz valamit a fülébe, hiába lépsz hozzá közel: ezeket a testbeszéd jeleket a férfiak nagy része nem érti (persze ez egyben egy szűrő is lehet), te pedig csalódott leszel. Ne légy az, a férfiak ilyenek. Nem ért a férfi?

Szerezd meg Te is a kulcsot a férfiakhoz!
Ismerd meg a Jogosítvány férfiakhoz kurzusom.

Link: https://lelekkavezo.hu/jogositvany-ferfiakhoz/

Vagy kérj egy 30 perces Párkapcsolati Gyorsszervíz tanácsadást, ahol segítek megérteni a férfiakat és elérni azt, hogy neked is legyen boldog párkapcsolatod! Kattints:

Link: https://lelekkavezo.hu/30-perces-konzultacio/