3+1 TIPP, HOGYAN LÉPJ TÚL EGY SZERELMI CSALÓDÁSON

Először is idő kell hozzá. Sajnos ezek a sebek örökre velünk maradnak és nekünk meg kell tanulnunk együtt élni velük. Jó hír idővel halványodnak.

Másodszor megértés kell hozzá. Mi szólt rólam a kapcsolatban? Mi szólt a páromról? Mit rontottam én el? Mit rontott el ő?

Ezeket nagyon fontos tisztázni, mert sajnos magunkat hozzuk ki legtöbbször ludasként, holott lehet, hogy pont nem mi vagyunk azok.

Harmadszor pedig eszközök. Eszközök alatt olyan tevékenységeket értek, amivel magunkat tudjuk kezelni. Például, hogy ne otthon üljünk begubózva hónapokig és negatív forgatókönyveket gyártsunk az életünkre, hogy örökre egyedül maradunk, minket nem fog igazán szeretni senki, és ez a rossz érzés lesz örökké..

Hanem vegyük körbe magunkat barátokkal, keressünk új hobbit magunknak vagy utazzunk el. Nőknél nagyon jó tipp az “új haj új pasi.” 🙂

Ráadás tipp:

Ha nagyon nehéz kikászálódni a lelkünk elakadásából, nem ciki segítséget kérni szakembertől. Ma már szó szerint alap, hogy ne csak a testünket tartsuk karban, hanem a lelkünket is. Hiszen annyi inger ér bennünket a nagy világban, hogy sokszor kell egy olyan személy, aki érzelmileg nincs benne az életünkben, ezáltal tisztábban látja helyzetünket és megfelelő segítséget nyújthat számunkra.

Párkapcsolati segítség. Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints a gomra.